søndag 18. november 2012

Geocachere i sporet

I går hadde vi en særdeles våt trening i Vigreskogen. Storm fikk to greie overværsøkter og fant blant annet ukjent figurant.
I dag møttes Ritva og jeg for en liten treningsøkt. Vi la ut spor for hverandre i Vigreskogen. Og i tilfelle noen lurer så er det 3 geocahingspunkter i Vigreskogen. Det ene er i "Lilleskogen" like ved der jeg la Bizzos sporslutt og en av de andre er 1-2 meter fra der Ritva la Storms sporslutt.
Etter å ha fulgt Ritva og Bizzo på deres spor så var det vår tur. Storm var veldig opptatt av noe han tydeligvis hadde overvær av (geocacherne sannsynligvis) i sporoppsøket, men fant til slutt sporet. Etter 15 meter fikk vi to vinkler. Her jobbet han litt (det så ut på han som det nok var flere spor etter andre enn Ritva de første 100 meterene) og kom seg til slutt videre. Når vi forsvant inn i litt tettere skog var det mye tydeligere at han var på sporet. Skogen ble tettere og tettere og til slutt kom vi ikke lengre ( det hadde ikke Ritva heller gjort). Sporet gikk i en Y (opp ned). I følge Ritva som fulgte etter oss, så gikk han sporet etter henne helt nøyaktig.
Etter en stund kom vi ut i litt åpnere terreng og her så vi noen mennesker ( som var på geocaching). Storm lot seg ikke merke med dem, men han virret endel og sjekket sikkert sporene dems hele tiden. I følge Ritva gikk de nesten manngard på kryss og tvers over sporet. Etter å ha vært av og på sporet i 100-200 meter fant vi den siste gjenstanden. Fra denne og de siste 100 meterene frem til slutten gikk Storm nøye og rett i Ritva sitt spor og sjekket ikke de andre sine spor i det hele tatt. (selv om sporene dems sikkert ikke kan ha vært mer enn 2-3 minutter gamle) .
Veldig fornøyd med vofsen i dag (og egentlig også i går)