søndag 6. september 2009

Bråkemaskin

I dag var mor og jeg hos "mormor" og "morfar". Mor skal bytte inn den lille blå bilen i en som hun sier er mer praktisk. Derfor drev hun og "morfar" og vasket og støvsugde bilen. Jeg lå først i buret i "morfars" bil som vi låner og så skulle jeg få være litt i hagen. Det syntes jeg var veldig kjekt og "mormor" ga meg godbiter og laget ett godbitsøk for meg. Så forsvant mor ned fra hagen igjen og jeg måtte sutre litt men det var jo ikke vits i, så jeg stoppet raskt.
Men så klarte altså "morfar" starte den der bråkemaskinen( sentralstøvsuger). Den lagde så mye lyd at jeg måtte bjeffe, ule og sutre i den retningen lyden kom fra. Jeg trodde flere ganger at han var ferdig for det sluttet å bråke og da trengte jo ikke jeg bjeffe heller, men så skrudde han den på igjen. Til slutt var både "mormor" og jeg så slitne at jeg fikk gå i bilen og sove litt igjen. Jeg som egentlig hadde tenkt å øve meg på å være snill og grei i hagen til "mormor"

Puhh.Håper ikke "mormor" har tenkt å bruke den der bråkemaskinen når jeg skal være der på ferie om fjorten dager.
Og vet dere hva? Jeg fikk noen rester fra middagen som mor sier jeg skal få når jeg har vært riktig flink. "Mormor" sier det bare er noen slingser, mor sier at det er halve biffmiddagen og "morfar" sier at jeg er bortskjemt og har det alt for godt.

Hilsen en sliten Storm

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Storm, er helt enig med deg at de støvsugerne e nån bråkmakere så jeg bjeffer på de jeg også ;o)

Hilsen Bizzo.