lørdag 26. februar 2011

Lange meldinger

I dag var planen å trene rundering. En forslått hofte og nakke forpurret dette litt. Jeg ville ikke dra til Vigreskogen og trene, når jeg ikke kunne stille opp som figurant. Jeg dro til Sviland og trente med deler av sporgjengen. Jeg kunne jo tross alt gå , så legge ut spor var ikke noe problem.
Etter å ha lagt ut noen spor for Ritva fikk jeg med meg John og Ronny ned i "sandtaket". Planen var å trene på at Storm ikke skulle slippe fastbittet på vei inn fra melding når figurantene var lenger enn 50 meter ute , minst ca 100 meter. (dette skjedde under en rundering tidligere i vinter, men det kan også være at han var sliten da)
John og Ronny gjemte seg på enden av "marka"
Vi begynte iallefall med en løsbittmelding på John, Storm tullet litt på denne, men etter å ha sendt han på ny, gikk det bra. På vei for å finne Ronny fant han noen rester av en hjort /rådyr som han måtte smake på. I tillegg blåste vinden i alle retninger, eller ingen. Så jeg valgte å få en lyd fra Ronny. Han sprang avgårde, plukket fastbittet fint og kom fint inn til meg, selv om jeg hadde forsøkt å gå enda lengre vekk. John gikk ut og gjemte seg, mens vi var på påvisning på Ronny. Storm fant John også, han hoppet over bekken, var borte hos John og hoppet tilbake (uten å stoppe å drikke/bade:-)) kom fint helt inn til meg med meldingen og var heller ikke interessert i vannet på påvisingen.

Etter en times pause fikk Storm en ny økt, denne gangen var det Ola og Ritva som stilte opp som figuranter. I denne økta gjemte de seg på andre siden av asfaltplassen, litt utilgjengelig og på andre siden av den bekken/kanalen som går der. De viste seg litt for han. Han fant Ritva to ganger og Ola en gang.
Han jobbet veldig bra denne økta også, og hadde ingen slipp av meldingen på vei inn nå heller. Jeg passet på å gå slik at jeg var lengre fremme enn han og lenger vekke enn det jeg var når jeg sendte han ut. Jeg var godt fornøyd med at han jobbet så godt med å komme seg helt frem til figurantene, og at han ikke slapp bittet til tross for at han måtte over noen hindringer på vei tilbake til meg. Godt fornøyd med dagens økter.

1 kommentar:

Snuskebassa sa...

Hei, savnet deg i kveld!
Kjekt å se aktivitet på bloggen din :-)