lørdag 5. mars 2011

Gøy , virkelig kjempegøy :-)

Lørdags morgen våknet jeg og oppdaget det skulle 9-10 stk til Tjesseim for å trene overvær. Med så mange på det lille området(mulig jeg ikke helt vet hvor mye område vi bruker der oppe), så fant jeg ut at jeg sannsynligvis ikke fikk trent det jeg hadde mest lyst til. Dermed valgte jeg å være egoistisk å skifte til Vigreskogen der kun Line hadde satt seg opp på spor i håp om å få trent litt rundering istedet. Jeg spurte Ola og Ghita som hadde satt seg opp på rundering om ikke de også ville komme dit. Så vi ble til slutt 5 stk der ute. Jeg fikk meldt fra til ganske mange om at jeg ikke kom til Tjesseim, for av en eller annen grunn så ringte flere og spurte meg etter veien dit.

Vel ute i Vigreskogen, så møtte vi også Morten og Packy (som var helt sikre på at det var runderingstrening der ute i dag). Storm fikk en kjekk start på dagen med litt lek sammen med Packy. All springingen før treningen, så ikke ut til å ha noen å si på treningen, for lille vofsen min hadde både motivasjonen og farten helt på topp hele dagen.
Jeg la ut spor til Line, mens de andre startet opp med Packy i lilleskogen. Etterpå var det min tur og jeg valgte å starte med en økt med masse funn og rett i lek for å gi Storm en skikkelig pangstart.
Ghita plasserte Ola og Line ut i "storskogen" . Storm var tydelig klar for å jobbe lenge før vi kom inn i skogen og drev ikke med noe snusing eller tissing på vei inn.
Jeg stilte han opp og sendte han ut på første slaget på Ola. Han måtte jobbe litt for å finne han, men klarte det uten problemer. Etter litt godbiter hos Ola ropte jeg han inn og han kom som en rakett og passerte videre ut til Line på den andre siden. Slik fortsatte det innover stien, kjempekjekt . Jeg planla å slutte etter 3-4 slag på hver side, men da Storm kom inn fra Ola på det jeg hadde tenkt skulle være siste slaget var han på vei ut på andre siden før jeg fikk sukk for meg. Men jeg klarte være kjapp nok til å si runder i det han passerte meg. Så han avsluttet med ett egetvalgt blindslag.

(bilde er fra i fjor vår)

Etter en god og lang lunsj i solen var vi igang igjen. Da det var min tur ville jeg ha litt vanlig rundering med ett par blindslag og med melding. Ghita plasserte nok en gang Ola og Line ut i skogen. Storm var like superklar når jeg hentet han ut av bilen denne gangen også. Han slapp meldingen på vei inn på første slaget og ble sendt på ny, men fortsatte med fine meldinger etterpå. Mulig han var noe overkokt i toppen før han startet. Han hadde fine slag og god fart hele tiden. Det ene blindslaget var noe kort og han tullet litt med meldingen på ett av de siste slagene. Da var han fryktelig tørst etter å ha blitt foret med litt vel salte godbiter, og gikk i bekken. (jeg må huske å sørge for godbiter uten salt neste gang) Vi avsluttet med ett slag på Ola samme sted som han sist gang jeg trente i Vigreskogen hadde tullet med meldingen (da på Anders) Denne gangen kom han inn med en fin melding og for ut som en rakett igjen. Ola lå litt langt ute (veldig bra) og like ved en bekk (også veldig bra). Storm hadde drukket litt i bekken på vei til Ola, men hadde tatt meldingen fint der ute og spurtet inn til meg. Jeg er veldig glad for at jeg stoppet på det slaget. Han gjorde det bra på den siste der både i forhold til at figuranten var litt langt ute og vannet. Er godt fornøyd med at han ser ut til å ha det gøy og at han har ett bra tempo, spesielt ut til figurantene. Han hadde 2- 3 blindslag denne økten.
De jeg trente med i dag, har ikke sett Storm rundere på lenge og kom med mange positive tilbakemeldinger. Veldig kjekt å høre at vi har hatt god framgang, selv om jeg ser masse småting jeg fortsatt vil trene på. Men jeg skal huske det Ghita sa; " ikke pirk alt for mye, da blir runderingen dårligere" (eller sånn omtrent det)
Neste gang tror jeg at jeg skal legge inn flere blindslag og strekke lengden litt. Samt ta en kort påminnelsesøkt med melding før vi starter. DETTE ER GØY !! Det er mulig at de siste dagenes intense kontakt-trening også har hjulpet. :-)

Ingen kommentarer: