søndag 27. november 2011

B-godkjent

                                          (bildet er kopiert fra NRH`s hjemmeside, tror
                                            det er Kaare som er fotograf)

I går ble Storm og jeg endelig B-godkjent og det er utrolig deilig å ha kommet så langt. Men vi har minst ett år igjen til målet : A-godkjenning.
Vi skulle møte litt over ti i Vigreskogen for å ta runderingsprøven som vi manglet, men jeg var som vanlig litt tidlig ute. Det ble endel venting, men til slutt (rundt kl 12 ble det min tur) Til min store skrekk ( med en gang) var det Paul som skulle dømme og jeg trodde at han var kjempeskummel. Han fortalte etterpå at det var en fornøyelse å se ansiktsutrykket mitt når Tone sa det. Og bare så dere vet det; Paul er ikke skummel og han er veldig rettferdig.
Prøvelederen Krissi og Paul gikk ett godt stykke bak meg. Det var utrolig greit.
Storm var litt avskrudd i starten, men etter hvert fikk jeg han i gang og vi fant Bjørn Erik etter ett par slag. Så var det bare å fortsette. Storm var litt vanskelig å få ut på vindsiden, men jeg tror jeg fikk han ut på greie slag. Rett før slutten fant vi også Ola. Når vi kom inn med Ola viftet Paul med den ene armen og jeg tok det som at jeg skulle fortsette. Så jeg sendte Storm ut på to nye slag før han fikk stoppet og gratulert meg.
Storm fikk ett velfortjent kjøttbein og sannsyligvis litt mye mat når vi kom hjem. ( Han vekket meg kl 03.00 i natt og kastet opp over hele stuegulvet)
Tusen takk for god hjelp så langt til alle dere jeg trener med. Og takk til dommere og figuranter både i går og tidligere prøver.


5 kommentarer:

Tone sa...

Gratulerer igjen Gro Elin :-))
Og nei, Paul er ikke kjempeskummel...han bare ser sånn ut... Moohahaha... :-P

Krissi sa...

Gratulerer igjæn!! Knaillbra jobba, tross at "mørkemainnen" gikk bak.. ;))

Anonym sa...

Gratla kompis.
Hilsen Dennis

Elisabeth sa...

Gratulerer!

Kari sa...

Gratulerer og takk for titten :o)