tirsdag 29. november 2011

Tror "mor" har tatt litt juleferie

Nå har jeg ikke vært på noen skikkelig tur siden lørdag. Lurer på om"mor" har tatt litt juleferie. Hun påstår at vi tar det med ro fordi jeg kastet opp så mye på søndag og mandag. Men nå er jeg helt fin. Jeg har lagt meg godt til rette foran komfyren. "Mor" har rørt sammen litt lungemos, havregyn, mel og egg og tror at det skal bli kjeks til meg. Jeg er veldig usikker på om det blir noe kjeks utav det, men det lukter iallefall godt.
Hun har altså vært hos "mormor" og hentet adventskalenderen vår også. Men i år er det ikke like mange presanger som lukter sånn at jeg tror de er til meg. Litt urettferdig syns nå jeg. Når hun var hos "mormor" bestilte de regntøystoff på Stoff og stil. Hun sier at hun skal sy seg regndress med fleecefor i. Den skal visst bli sydd fra dette mønsteret.:Jeg synes nå den ser ut som en barnehagedress. Men "mor"og "mormor" mener at med noen modifikasjoner og endring av for eksempel lommene så skal den bli riktig så praktisk og fin til å gå tur med meg i om morgene. (Lurer på om jeg får henne med på en lengre morgentur da.
Men jeg er litt bekymret for at det skal bli alt for lite tur og trening på meg når mor har tenkt å sy og drive med juleting...

Mvh
Storm

2 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Er regndressen til mormor?
Uansett - stilig!
Her er det bare å variere i farger og kvalitet på stoffet så har du noe for enhver anledning.

Gro Elin sa...

"mormor" skal sy seg fleecedress av samme mønster og en arbeidsdress til ""morfar". Det er bare jeg som skal ha regndress. Fant ut at 350 kroner i stoff var mye billigere enn å kjøpe en hel vantett dress til meg selv..