onsdag 16. november 2011

Bare en liten B-rundering igjen

I helga ble vi ferdige med B-uka. Vi avsluttet med en teig der detnok egentlig var planen at vi skulle finne en sekk, så ta sporoppsøk og  finne en mann. Men vi gjorde det motsatt rekkefølge og fant for sikkerhets skyld også Ritva, Bizzo og deres fgurant. (på ett overvær på 2-300 meter) Og Storm meldte på alt ::-) Riktignok var gjenstanden bare 15meter fra meg når han meldte på den og han forsøkte seg med en sitt/liggmarkering på den først. Kjekt var det uansett (og ganske mye kjølig vind).
I dag hadde jeg egentlig tenkt å trene litt på melding på gjenstand, men det ble rundering istedet. Jeg ville ha endel funn, men ukjent ift. hvor mange og hvor langt vi skulle gå. Tipper vi gikk rundt 300 meter. Storm hadde stort sett fine slag og fant alle figurantene. Jeg må huske å være konsentrert og holde fokus, da går Storm også bra. Jeg ser at med en gang jeg blir for ukonsentrert så går Storm kortere slag. Og så er det ikke lett å se hvor hunden din er når det står tre mennesker på midtlinjen og lyser deg rett i øynene med hodelyktene. Tror det var da jeg sendte han ut på ett slag rett i bekken.

Noen som vet hvor jeg kan få tak i billige, enkle rompetasker. (sånne som jeg bruker til belønningen, for dere som har vært figuranter)?2 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Noen som vet hvor jeg kan få tak i billige, enkle rompetasker. (sånne som jeg bruker til belønningen, for dere som har vært figuranter)?

....?
Prøver du å fortelle oss at det vanker en liten godbit når vi er figuranter?

Gro Elin sa...

Ikke akkurat. Den ble litt feil den setningen ja. Det jeg prøvde på var å komme med en henvisning til hvordan de ser ut. Rompetaskene er halve belønnigen for Storm. Han elsker å stjele pølsebiter og sånt fra dem.