tirsdag 12. april 2011

Hjemmelekse-meldinger

Har terpet litt på innkomster på meldinger i dag. Ritva var figurant og hun girte Storm skikkelig opp på når vi var ute på påvisningene. Det gjorde at han var så høy/overgira at jeg ville trodd han ville tulle med meldingene, men det skjedde ikke i det hele tatt. Noen meldinger var med løsbitt og noen med fastbitt. Det viste seg at det kun var med løsbittmeldingene han slapp, plukket opp igjen, kastet rundt på bittet og småtygde på det når han kom inn. Alle meldingene med fastbitt gikk fint. På den siste meldingen hadde Ritva lagt seg opp på en stor stein ( vi håpet han ikke kom seg opp på) Storm jobbet og jobbet for å komme seg opp på steinen uten å få det til, men han ga heller ikke opp. Til slutt kastet Ritva ned løsbittet til han. Det fanget han nesten i lufta, mens han forsøkte å komme seg opp til henne og kom inn i en fart. Ut på påvisning prøvde han på ny å klatre opp på steinen, så Ritva fikk bare kommet seg halveis ned før hun begynte å belønne Storm. Jeg syns jo det er flott at han jobber såpass mye for å forsøke å komme seg helt inn til figuranten.
Jeg var forresten flink til å stå stille eller rygge bakover når han kom inn for å sette seg og helst ville ta en u-sving ut igjen.

2 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Du er jo råkjapp på bloggingen!
Vet du hva? Jeg trodde du lå inne på bloggrollen sammen med Turid & co. Men neida, derfor altså at jeg ikke har fått med meg oppdateringene.
Men nå er det fikset på!
Headingen din er så vinteraktig........ hva med et vårbilde av Storm???
Klem fra LIV

Gro Elin sa...

bedre ?