søndag 17. april 2011

Sol og hoggorm

I dag (lørdag) har vi vært ved Urdalsnipa (der Bjerkreimsenderen står) og trent. Vi trente overvær og melding. Første økta hadde vi overvær. Første fugurant er jeg usikker på om Storm fikk overvær av, eller om han hørte den(noen pratet fryktelig mye på sambandet). Men den andre figuranten fikk han overvær av på ett par hundre meters avstand. Han strevde veldig med å komme det siste stykket opp til figuranten. Det var en bratt ur, med store, spisse steiner på mellom han og figuranten.
Etter lunsj-pølsegrilling, fikk vi oss en meldingsøkt. Der valgte jeg å jobbe med melding i nærheten av vann. Dette gikk bra, men økta ble noe forkortet da det dukket opp en gedigen huggorm. Ketil som var figurant valgte å flytte seg litt vekk, noe jeg er glad for. Storm gikk ut og meldte fint, selv om jeg sendte han ut med en hysterisk pipestemme. :-)
Når vi skulle trene Ketils hund, flyttet vi oss til ett annet sted. Huggormen var så diger at den sikkert hadde slukt hele lille Herkules (Ketils lille Elghund).

1 kommentar:

Tone sa...

Usj... glad det ikkje va meg så såg den der hoggormen... :-(