lørdag 3. september 2011

Fra Rolserundering til rakett-rundering

På onsdag var vi i Vigreskogen og trente rundering. Storm startet bra, med 3 flotte slag uten snusing eller noe tull og meldte fint. Så stoppet han opp da jeg skulle ha han ut på det fjerde slaget. Jeg var trøtt og sliten og burde ikke ha vært på trening. Det resulterte i en noe hissig hundefører. Som igjen resulterte i en hund som bare stoppet og rolset videre. Vi fikk noen greie slag helt på slutten igjen (da hadde jeg vel roet meg ned)
Ett bilde min bror tok av Storm for noen år siden.....
I dag ville jeg ha speedrundering, rett i lek og med noen blindslag. Og helst gå minst 400 meter. Storm var litt i tøysete i starten, men etter ett par nei fra min side så gikk han bedre. Det gikk bare bedre og bedre . Vi gikk fra der vi pleier starte i storløypa og helt helt opp til og med toppen som er etter krysset. Storm hadde noen uplanlagte/delvis planlagte blindslag. De var egentlig greit for da fikk jeg dekket terrenget i svingen rimelig greit. På nest siste slaget var Ronny oppe på den lille toppen. Storm fant han ikke på første forsøk. Han var nok langt ute. Storm hadde en liten tur innom midtlinja, men forsvant ut igjen for å finne Ronny uten at jeg kom så langt at jeg fikk sagt runder. Vi avsluttet med ett funn på Anders ute på midten av myra. Storm var fortsatt ikke sliten da vi avsluttet og gikk logrende tilbake til bilen. Andre økta ville jeg ha meldingstrening. Jeg fikk med meg Ronny og gikk ned til stien inn mot haugen i høgskogen ( den nede med myra der det er ganske tett) Storm meldte fint fra første slag. Etter andre slaget fikk han ett blindslag. Jeg er sikker på at han søkte av hele den siden av stien før han kom inn, for han var borte i en evighet. Så avsluttet vi med ett funn og melding igjen på Ronny.  Like før vi gikk hjem fikk storm ett par meldinger på gående, ukjente figuranter i gruppe. Stine og Cecilie fra Sørlandet gikk ute i skogen (i skjul). Han meldte uten å nøle og hadde fine avleveringer inne hos meg.
Så går han like bra neste lørdag, så har vi en mulighet til å bestå B-prøvene. Sporet regner jeg med vi klarer viss ikke jeg roter det til for han.


4 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Cecilie...?
Cecilie Viken fra Kristiansand?
Fine Storm :-)
Klem fra LIV

Tone sa...

Lykke te med B prøvene :-))

Gro Elin sa...

Liv: Ja tror det er det hun heter.
Tone: takk :-)

Cecilie Viken sa...

Hei Gro Elin og Storm! Fin blogg dere har. Moro å treffe dere og de andre på Sviland helga 03. - 04.-september. Ser at Snuskebassa Liv også har kommentert her! Kjenner Liv fra gymnas-tida i Kr.sand. Lykke til med prøver dere skal ta utover høsten! Hilsen Cecilie & Nando