lørdag 21. februar 2009

Kan du åpne dører?

Det kan jeg. Mor var absolutt ikke særlig blid når hun oppdaget at jeg hadde tatt saken i egne hender og åpnet ytterdøra selv. Jeg ville jo bare ut til nabohunden jeg... Men den var borte, så da rotet jeg litt rundt i garasjen dems og fant en flaske. Den ville jeg gi til damen ved siden av bilen lenger oppe i gata, men da kom mor, så da måtte jeg jo bare løpe videre. Jeg var så dum å følge sporet til hunden i naborekka helt til døra. Dermed var jeg fanget i ett trapperom. Søren også.. Mor klarte fange meg. Jeg oppdaget da at hun hadde noen godbiter, så jeg tenkte at viss jeg gikk kjempefint tilbake til huset så fikk jeg dem. Vet dere hva? Hun ga meg ingenting. INGENTING- Og jeg som var så flink til å gå fint.
Mor sier at hun gleder seg til jeg får lov å springe løst igjen på tur, for nå er jeg visst noe hun kaller slitsom. Hun sier det er grenser for hvor mye lydighet vi kan trene før hun blir sprø. Jeg gleder meg mest til å slippe den teite kragen. Den vil jo ikke av uansett hvor mye jeg tygger på kanten. Og det er visst ikke vits å ødelegge den for mor har fått en ekstra av dyrlegen.

Hilsen
Utbryterkongen Storm

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, begge veier :). Men så har de tobeinte noe rart som de kaller nøkkel, og når de tar på den får jeg ikke åpnet dørene. Jeg ligger å følger med når de gjør det i håp om at jeg en dag skal finne ut av den dingsen også :). Da blir det gøy :). Voff, voff fra Odin

Anonym sa...

Ja, vet du. Jeg gjør akkurat det samme, hvis jeg får sjansen. Kan åpne dører både utover og innover, jeg. Og en gang jeg tok meg en tur og var ute på egen hånd i 2 timer, ble matmor helt rar da jeg kom hjem. Hun bare ville klemme på meg. Jeg ville jo bare sjekke ut det nye nabolaget, jo.

Anonym sa...

Hmm. Jeg kan iallefall ikke skjønne hvorfor mor har kommet springende i full fart etter meg i bare tøflene når jeg har åpnet ytterdøra (som regel er det dørene inne i huset jeg åpner. Jeg er spesielt glad i å åpne døra til Jon Eirik sitt rom for der finner jeg så mye godt)Jeg har jo aldri gått lenger enn ned i gata for å drite, og det selv om det er mange fristelser ute. Speedy er mye verre for han gikk helt opp til fotballplassen (200 meter) hjemmefra :)

Anonym sa...

Så dere kan det dere også. Jeg har nettopp funnet en annen måte å få oppmerksomheten til mor på, på tidlige søndagsmorgener (06.00). Det er bare å ta albumer fra bokhylla for å "kikke" i dem. Mor sier at hun må sette opp trappegrinda igjen om nettene, så jeg ikke drar på uante ekspedisjoner.