søndag 5. oktober 2008

Jøss, menneskene gjemmer seg ikke bare i skogen!! (sitat Storm)

I går var vi på trening på Espeland (eller Sviland som det står på planen). Men siden mor i huset (Gro Elin) har bursdag i dag var vi der bare første økt. Det var mange mennesker på trening og mange som ville rundere. Jeg og Hugo ville rundere kort og det ble til at vi brukte sandtaket. Hugo var først ut, han klarte seg med bare meg som figurant og en stol som fig. nr 2. Etter på fikk vi lånt med oss noen av sporgutta ( Ronny og Johannes) som figuranter for meg og Storm.
Hugo hadde plassert første figurant på en liten topp med en gang en kommer ned til grustaket. Storm fikk lydpåvirkning og forskøte først å springe rett ut. Det fikk han ikke til for det lå masse trær der som han ikke kom over. Men etter å ha jobbet seg frem og tilbake mellom de nedfalne trærne så fant han Ronny. Neste figurant lå bak en liten kolle bak en stor åpen plass. Jeg sendte Storm på vel 150 meters avstand etter påvirkning han sprang beint avgårde mot lyden men svingte av og inn i skogen. Dette skjedde to ganger på rad og så fant han ut han skulle drikke vann. Siste gangen han ble sendt ut sprang han over den åpne plassen og mot der lyden kom fra. Han måtte jobbe litt for å finne veien til Johannes for det var ufremkommelig rett over kollen, men han fant han og fikk lykkelig sine godbiter fra matboksen.
Så lå Ronny oppe på kanten av det åpne området. Jeg sendte Storm fra veien (ca 150 meters avstand) Han fikk lydpåvirkning også her. Denne gangen sprang han beint mot lyden, men stoppet opp bittelitt ved det området der jeg hadde lekt med Marshall tidligere, før han for rett over til Ronny.
Siste figurant var Johannes som hadde plassert seg i en 50 cm bred sprekk mellom noen Moelvenbrakker som står stablet nedpå der. Han måtte lage lyd flere ganger før Storm sprang rett sted. Første gang forsøkte han å springe bak alle brakkene, så forsøkte han seg ut i skogen, men til slutt valgte han rett og fant Johannes.
Før treningen startet fikk Storm lekt og sprunget i skogen som eneste gutt med "damene" (på fire ben), så da vi kom hjem la han seg til og sove til stor glede for de tobeinte.

Ingen kommentarer: