mandag 10. november 2008

Funn, funn og "rørstunt"

Storm er tilbake i toppform etter fredagen og lørdagens blodtap. Vi møtte Ritva og Bizzo og gikk en tur på Sviland før miljøtreningen i dag. Jeg var ganske spent på hvordan Storm ville takle skumringen og mørket. Vi hadde en skrekkopplevelsepå tur i går kveld, da vi ble overrasket av et voldsomt lyn og torden( som var ganske nær oss)

Jeg fikk være først ut. Ronny la ut Ritva og John. De fikk med seg penal med godbiter i. Storm fant John ganske kjapt inni ett rør. Han stakk først nesen inni og skvatt når det var noen der. Men gikk inn igjen med en gang og la seg opp på John og koste og ville ha godbiter. ( ingen av dem kom noe sted , de var kilt fast) Storm var superfornøyd og logret som en gal. Jeg måtte til slutt lokke Storm ut slik at John også fikk komt seg ut.
Så bar det videre. Ritva lå oppå noen mindre rør. Storm forsøkte først å gå opp på enden av stabelen, men fikk det ikke helt til. Så han reiste seg istede på to og la labbene oppå Ritva. Også her var det penal med godbiter å hente. Noe Storm var meget fornøyd med.

Godt fornøyd med treningen i dag, spesielt med "rørstuntet" til Storm og det at han ikke viste tegn på å være mørkredd etter gårsdagens skrekkopplevelse med lyn og torden.

1 kommentar:

Tone sa...

Uff da. Torden og lyn like i nærheten er aldri kjekt.
Håper det er gått bra. Du får prøve å teste ut litt lyder, skudd/skytebane el lign før nyttårsrakettene setter inn for fullt...
Det finnes også CDèr med diverse lyder som raketter, tror også torden, slik at man i tilfelle kan trene på dette i rolige omgivelser hjemme.
Men forhåpentligvis kom han bra utav opplevelsen, og du også... ;-)