torsdag 6. november 2008

Gøy, gøy, gøy og enda mer gøy

I kveld har vi vært og besøkt Ivar som hadde vakt på jobb. Storm har fått to gode treningsøkter og masse leking med pipedyr og baller. Vi hadde en runde i leiren og Storm har markert hele Vagleleiren. Tror han mener han eier det hele. Det var også en masse kjekke mennesker (i sivilforsvarsuniformer) å hilse på. Storm har sprunget og hoppet og sprettet. Som andre ganger hadde han ett par turer i figgjoelva for å bade og forsøke å drikke den tom.
Alle trapper, biler, hengere og andre spennede ting ble undersøkt og sjekke ut nøye (Det er mye å få miljøtrening på der). Det kunne jo tenkes at det var noen mennesker der som han kunne hilset på. Til slutt fant han ett meget spennende sted som visstnok var der Quattro (Emils hund) har sin faste plass. Den ble også nøye undersøkt og behørig markert.

Storm fikk trent litt lydighet og endel apportering. Jeg fikk Ivar til å stå ett stykke fra oss med vannslangebitene. Storm måtte sitte på plass før han fikk kommandoen hent(det ble dette ordet fordi jeg nok har brukt det ubevisst i innlæringen) Han spurtet avgårde og hentet og kom inn til meg med dem. Og det hver eneste gang. På slutten av den siste økta fikk jeg Ivar til å gjemme seg bak noen biler, mens Storm så på. Også nå hentet han slangebitene uten problem. Han hadde noe lavere fart ut, og Ivar sa at han var litt mer forsiktig og høflig når han kom. Og tok den forsiktig med seg istede for å snappe den ut av hånda hans. Han fulgte ikke Ivars spor og gikk heller ikke den veien han så han forsvant. Det kunne se ut som han fulgte færten.


Jeg brukte blodpølse som belønning i kveld. Storm var helt desperat etter den, så det er nok den aller beste belønningen for tiden. Han logret sammenhengde hele tiden han var ute av bilen.

Ingen kommentarer: